Andre former for investeringer  

 

 

 
Der findes mange andre former for investeringer end aktier og ejendomme. Denne side er ment som en inspiration, så du kan tænke i lidt andre baner, hvis du af den ene eller anden årsag ikke bryder dig om aktier og ejendomme, eller gerne vil sprede dine investeringer, hvilket som udgangspunkt altid er en god idé.

 

Danmarks vindmølleforening

Generel information omkring vindmølledrift i Danmark. Man kan også kontakte dem om høre nærmere omkring emnet.

 

Mols Naturenergi

Dette er et firma, som tilbyder investeringer i bl.a. vindmøller. Det er en nem måde at investere i vindmøller gennem et sådant ”nøgleprojekt”, men man skal huske, at de selvfølgelig selv tager en bid af kagen.

 

Green Investment

Læs omkring muligheden for at investere i jord i Rumænien. Jordpriserne i Rumænien er meget lave sammenlignet med f.eks. Danmark og mange andre lande.

 

Nyfortuna

Her kan du fysisk købe guld, hvis du hellere vil investere i guld helt konkret i forhold til at købe værdipapirer baseret på guld eller guldrelaterede selskaber.

 

Penge – investering i kunst

En udmærket information omkring det at købe kunst som en investering. Der er meget usikkerhed og mange faldgruber på dette område, så uddan din indenfor emnet før du evt. investerer i kunst.

 

Esprit du vin

Læs omkring det at købe vin som en investering. Investering i vin er en alternativ måde at investere på, og du kan læse mere omkring dette her.