Tjen ekstra penge  

 

Der findes mange måder at tjene nogle ekstra penge på, og fordelen ved dette er, at du så ikke nødvendigvis behøver at skære i dit nuværende forbrug for at spare op. Men husk, at meningen altså er at lægge disse ekstra penge til side til investeringer.

 

 

 
En nem måde, hvis du har muligheden for det, er at arbejde et par timer ekstra om ugen. En anden måde, som jeg selv praktiserer, er, at jeg altid lægge 50% af ekstra penge fra til investeringer. Ekstra penge kunne være penge tilbage i skat, ekstra feriegodtgørelse, overarbejde, arveforskud mm. Når du kun lægger 50% fra, så har du stadig de sidste 50% til at have det sjovt for, og det gør det meget nemmere at praktisere.

 

Herunder finder du en række hjemmesider, som handler om at tjene nogle ekstra penge, så se om du kan blive inspireret og dermed komme til at tjene endnu mere, så dine investeringer for alvor kan komme i gang. 

 

10.000 kr

Her finder du en lang række tips og idéer til, hvordan du kan både spare og tjene ekstra penge. Se bort fra de mange reklamer, som er på siden, for mange af rådene er rigtig gode.

 

Tjen ekstra penge

Her finder du også en række tips og råd til, hvordan du kan spare penge på de produkter, som du allerede bruger, samt forslag til, hvordan du kan lave en ekstra indkomst også.

 

Bliv forhandler

Læs om muligheden for at blive forhandler af espressomaskiner og espresso kaffe. Muligheden er baseret på MLM, hvilket betyder, at det er næsten gratis at starte som forhandler, og du bestemmer selv din arbejdstid.

 

Jobnet

Find et ekstra job her på siden, som er det offentliges arbejdsformidling. Mulige bijobs er f.eks. rengøring, job på tankstation/kiosk, udbringning af reklamer mv.

 

Tjen penge på nettet

Læs om hvordan du har mulighed for at tjene penge på nettet ved at arbejde hjemmefra. Det er absolut muligt, men du skal være indstillet på, at det er en læreproces ligesom alt andet.