Ejendomsinvesteringer

 

Her finder du forskellige websider, som handler om ejendomsinvesteringer. Historisk set stiger ejendomme i takt med løn- og prisudviklingen, og har historisk set været en ret stabil investering, selvom der er store udsving undervejs.

 

 

 
Sagt på en anden måde, så kan du enten investere for at profitere på en kortere boligprisoptur, eller investere langsigtet idet ejendomme stort set altid stiger på den lange bane. Jeg skriver stort set, fordi område mv. også betyder noget – f.eks. stiger ejendomme i udkantsdanmark ikke nødvendigvis pga. den manglende efterspørgsel, hvorimod hovedstadsområdet er mere sikkert, men har store udsving undervejs. Så dette er også noget, som du skal være opmærksom på.

 

Fordelen ved ejendommme er bl.a. at du typisk kan låne en stor del af købesummen og derfor ikke selv skal have sparet det hele sammen. Ulempen er, at du trods alt typisk skal have en betragtelig kapital, samt at ejendomme er besværlige og nogle gange svære at købe og sælge. Læs mere om ejendomsinvesteringer på de angivne sider herunder.

 

EDC Erhverv

God forklaring omkring aspekter af det at investere i fast ejendom. Man kan også kontakte firmaet for at få rådgivning mv. i forhold til det at investere i ejendomme.

 

Investering i et luksus sommerhus 

Se et eksempel på et luksus sommerhus, der giver et stort årligt driftsoverskud samt vil stige i værdi som almindelig ejendom gør. Vil du vide mere, kan du kontakte mig via menuen Kontakt.

 

Difko

Difko søger investorer og tilbyder investeringer i fast ejendom, hvor de har gjort forarbejdet og således kan tilbyde nøglefærdige investeringsprojekter.

 

Foreningen Europæiske Ejendomme  

Her kan du læse mere om Foreningen Europæiske Ejendomme. De er børsnoteret og forhandles via børsen. Investering her kan gøres i aktier, og man kan derfor købe for selv små beløb, og så få del i prisstigninger under højkonjunkturer.

 

Landicinvestment

Generel information omkring ejendomsinvesteringer samt om de konkrete projekter, som firmaet tilbyder til investorer.