Spar penge i hverdagen  

 

Der findes en hel del måder at spare penge på i hverdagen, og ofte kan det lade sig gøre, uden at du kommer til at lide afsavn. Har du f.eks. tænkt på, at du måske kan spare mange tusinde kroner på at finde et billigere forsikringsselskab? Eller hvad med at spare penge ved at betale mindre i rente i din bank?

 

 

 
Disse er gode eksempler på områder, hvor du får de samme produkter, som du plejer, blot til en mindre pris. Herunder finder du eksempler på hjemmesider, som har forskellige idéer til, hvordan du kan spare penge i din hverdag.

 

Realkredit og billige lån 

Her kan du finde en gratis guide til, hvordan du kan skrue din økonomi sammen, så du sparer penge på dine lån. Du får også forklaret de forskellige typer af lån, samt hvilke lån, du bør holde dig helt fra.

 

 

Pengeskolen  

Konkrete tiltag for at spare penge i hverdagen. Man kan desuden også finde mange andre artikler og idéer angående økonomi. Gå siden igennem og se, hvad du kan bruge i dit eget liv.

 

Rockwool 

Der kan være mange penge at spare, ved at efterisolere. På denne side kan du selv indtaste og beregne, hvor mange penge du vil kunne spare, ved at lave en efterisolering. Siden er nem og hurtigt at anvende.

 

Forbrug 

Statens råd til at sænke dit ressourceforbrug til gavn for både miljø og pengepung. Der er rigtig mange konkrete forslag, som man kan blive inspireret af.

 

Cashback

Tilmelding til denne hjemmeside er nødvendigt men gratis. Til gengæld er der penge at spare når man shopper fra siden. 

  

Biobrændsel 

En noget anderledes hjemmeside, der handler om, hvordan du kan ombygge en gammel dieselbil til at køre på fritureolie. Hvis det vitterligt virker, så kan man her spare mange penge, hvis man i forvejen kører meget.

 

Jyske Bank – totalkonto 

Læs om muligheden for at spare penge på en totalkonto i jyske bank. Princippet er, at du modregner dine positive posteringer i banken i dit lån, og kun betaler rente af differencen, hvilket er et rigtig smart princip.

 

Mindre ferieudgifter 

Du kan også spare penge på din ferie, ved at bo hos lokale i ferieområdet. Der er så endnu en fordel, nemlig, at du således også kan få gode råd til din ferie fra din udlejer.